facebook tracking

På Hemnet delar vi alla samma värderingar och för mig är det ett privilegium att få vara en del av denna organisation. Som nyutexaminerad var det väldigt viktigt för mig att hitta en arbetsplats som ger rätt förutsättningar att utvecklas och det är precis vad jag har blivit erbjuden här. Det jag gillar med Hemnet är att det är en modig organisation som förändrar attityder och arbetssätt när det behövs. En annan sak som jag värdesätter med Hemnet är arbetsmiljön och relationen mellan medarbetarna. Här är vi måna om att hjälpa varandra och alla delar gärna med sig av tid, erfarenheter samt kunskap.

Min roll som data engineer innebär utmanande, utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Tillsammans med mitt team tar vi hand om den stora mängden data som strömmar in på Hemnet. Jag utför olika analyser och hjälper med att ta fram underlag för beslut. Vårt mål är att använda data för att förstå bostadsmarknaden på ett bättre sätt. Att bygga infrastruktur och BI-applikationer är något som jag också sysslar med.

På fritiden umgås jag med familjen och vänner och om tiden tillåter spelar jag gärna fotboll då mitt intresse för den alltid har varit stort.

diyar.jamal@hemnet.se

Jobbar du redan på Hemnet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@hemnet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor