facebook tracking

Jag började arbeta i min roll som Key Account Manager under våren 2017.

Efter många år i mediebranschen och upplevelsen av den digitala förändringen som skett och konkurrensen från de alla aktörer som vunnit mark så var det viktigt för mig att jobba med ett varumärke med stor trovärdighet vilket är en del av Hemnets starka dna.

Det är en otrolig känsla att få vara en del av Hemnet och resan vi gör just nu. Att dagligen arbeta med dedikerade kollegor med någonting som ligger de allra flesta varmt om hjärtat är otroligt spännande och utvecklande. Hemnet som jag upplevt som ett gigantiskt skepp från utsidan är som en medelstor familj på insidan av kontorets väggar och alla har en lika viktig roll för att familjen ska fungera.

Det som lockade mig till Hemnet var att få arbeta med ett varumärke som de allra flesta i Sverige känner till och som ligger i mångas intresse. Det är ju trots allt en plattform där mångas drömmar föds och införlivas.

Tidigare i år införlivades en av mina största Hemnetdrömmar då jag hittade familjens fjällparadis på Hemnet när jag stod med skidorna i liften i Björnrike :)


linda.henriksson@hemnet.se

070-764 54 50

Jobba med mig

Jobbar du redan på Hemnet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@hemnet.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor