facebook tracking

Vill du bygga för miljontals användare?

På Hemnet utvecklar vi framtidens bostadssajt. Följ med på resan!

Se lediga jobb

På Hemnet får jag komma med egna idéer, vara med och ta designbeslut och har stort utrymme att driva egna initiativ. Jag får vara med hela vägen helt enkelt!

Josefin Agerblad Backend Developer

I love the feeling that my job is impacting a lot of people in a positive way. I mean, everyday I get to help people find new homes. How great is that?

Sócrates Vicente Developer

Välkommen att experimentera


Som Sveriges största bostadsportal – och en av de största sajterna i Sverige – kommer varje vecka 2,8 miljoner unika besökare till vår plattform. Trots att vi funnits i tjugo år och engagerar så många, är vi lika lekfulla och snabbrörliga som en startup.

 

På Hemnet är du med och skapar framtidens bostadssajt. Du gör verklighet av dina idéer och provar dig fram för att hitta nya, smarta lösningar på våra utmaningar. Att experimentera, utvärdera och bygga vidare är en del av dagen. 


Vi tror att gott om tid och eget ansvar skapar hög kvalitet – vilket inte behöver betyda långa ställtider. Tvärtom kan det du bygger på förmiddagen vara ute i produktion för våra miljoner användare redan efter lunch. Vår stora mängd trafik kan ge dig feedback nästan direkt.

Du jobbar på vår utvecklingsavdelning tillsammans med runt 30 andra personer. Här är vi organiserade utifrån produktområden och fördelade på sju självgående och tvärfunktionella team. Dessa består av utvecklare, UX, user researchers, analytiker och product managers. Att jobba nära tillsammans gör att du lär dig av andra och att andra lär sig av dig.

 

På Hemnet får du experimentera, lära dig nytt och bygga för miljoner användare. Samtidigt som du hjälper människor att hitta sina nya hem. Om du tycker det här låter spännande – se om vi har en ledig tjänst som passar dig! Träffa dina kollegor

Om Hemnet

Sedan starten 1998 har Hemnet växt till att bli Sveriges största bostadsportal och en av landets största sajter. Med målet att vara nyckeln till en enklare bostadsaffär jobbar Hemnet kontinuerligt med att ta fram nya produkter och tjänster, för säljare, köpare och mäklare. 

Varje vecka kommer i snitt 2.8 miljoner unika besökare till sajten. Det höga besöksantalet genererar unik data om bostadsmarknaden, vilket även gör Hemnet till en oberoende expert i bostadsfrågor. 

Företaget ägs sedan 2017 av investmentbolagen General Atlantic och Sprints Capital, samt av Mäklarsamfundet, Fastighetsmäklarförbundet och Care of Hemnet. 2017 hade Hemnet en omsättning på 323 MSEK och på kontoret mitt i centrala Stockholm jobbar idag runt 90 personer 

hemnet.se

söka jobb hos hemnet
Teamtailor

Career site by Teamtailor