Att våga är att vinna!

I september kickade vi igång höstens kickoff med temat "Våga & Vinn" som också är ett av våra värdeord. Att våga och vinna handlar för oss om att utmana oss själva och att våga testa snarare än att tycka! 

I år har vi hittills fått 30 nya härliga kollegor till vår Hemnet-familj, så utöver temat för dagen var också fokus på att lära känna varandra bättre, teambuilding och såklart ha kul tillsammans!

Hemnet konferens_Höst 18-21.jpg

Morgonen inleddes med en frukost där Björn "Natthiko" Lindeblad  höll ett föredrag om vikten av att våga gå sin egen väg och göra det man vill, och inte vad som förväntas göra av andra. Minst sagt väldigt inspirerande, engagerande och tänkvärt! I sann "våga & vinn"-anda fick vi även i olika team berätta om tillfällen då vi själva vågat och vunnit. Det blev en hel del skratt och applåder på vägen!

Hemnet konferens_Höst 18-34.jpg

Peppade efter förmiddagens aktiviteter begav vi oss till Bosön där ingen mindre än Magdalena Forsberg(!) välkomnade oss! Uppdelade i team skulle vi genomföra Mästarnas Mästare med en salig blandning av olika utmaningar som kräver samarbete. Utmaningarna byggde på styrka, kondition och intelligens där vi genom dessa olika områden skulle prestera så bra som möjligt i lagduellerna.

Hemnet konferens_Höst 18-59.jpg

Hemnet konferens_Höst 18-67.jpg

Dom här galningarna stod i jägarvilan i över 25 minuter! Snacka om vinnarskallar! Vi var tvungna att avbryta deras duell för att hinna med schemat - frågan är hur länge dom egentligen hade kunnat stå.. ?

Hemnet konferens_Höst 18-81.jpg

Hemnet konferens_Höst 18-84.jpg

Hemnet konferens_Höst 18-72.jpg

Hemnet konferens_Höst 18-96.jpg

Här har vi nästan hela Hemnet-familjen! Vilket gäng! 💚 

Hemnet konferens_Höst 18-100.jpg

Hemnet konferens_Höst 18-122.jpg

Hemnet konferens_Höst 18-129.jpg

Hemnet konferens_Höst 18-120.jpg

Efteråt tog vi båten över till Skeppsholmen och avslutade dagen med middag på Torpedverkstaden. Såklart korade vi vinnarna också! 🏆

Snipp snapp slut - så var denna kickoff slut! Stort TACK till alla härliga kollegor som gjorde att denna dag blev så bra! 

 

 

Open positions

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Already working at Hemnet?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@hemnet.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor